Aktuel og kommende udstilling

7. - 24. marts

Mir Bredberg Weber, Fyn

- Malerier

Mir Bredberg Weber, bosiddende på Fyn, er autodidakt kunstmaler siden 1986.

Udpræget kolorist.

Efter en lang årrække i USA er Mir Bredberg Weber (billedkunstner og singer/song writer) nu hjemvendt til Danmark. Hun har bevaret det nordiske lys i sine billeder.

Motiverne til billederne henter hun fra naturen og fra menneskelige relationer – bearbejdet i et kraftfuldt og nuanceret univers af farver.
Hun søger modsætningsforhold mellem ro og kaos, idyl og dramatik. Sigtet er at formidle lys og håb.

-------------------------------------------------------------------------------------------

7. - 24. marts

Holger Mosekjær Madsen, Vildbjerg

-Træskåle mv.

Holger Mosekjær Madsen

CV:
Født 1943 i Herning
Udlært typograf 1964
Lærereksamen 1975
Pensionist siden 2005

Har altid været fascineret af træ, og det man kunne få ud af det. Træ er jo et levende materiale, og det man én gang har lavet færdig, er alligevel aldrig helt færdig. Jeg har mange gange været ude for, at en cirkelrund skål i løbet af et par år har ændret facon, hvilket jeg finder både irriterende og spændende.

Jeg begyndte for ca. 10 år siden at dreje. I starten var det mest lysestager, som jo er ret enkle at udforme. Siden blev det så til skåle – først små og sien større.

Gennem min søn har jeg i de seneste 3 år kommet i besiddelse af en del ædle træstave, -pinde og -brædder, som jeg så er begyndt at lime sammen i forskellige kombinationer. Og da jeg så også har anskaffet min egen drejebænk, som er installeret ved mit sommerhus, er det blevet til mange skåle og timer. Når vejret ikke har været til havearbejde er jeg ofte gået i gang med drejeriet.

Hvad jeg laver, betegner jeg ikke som kunst, men snarere som håndværk.

Afsløring af "Årets kunstner"

torsdag 14. marts kl. 19.00

------------------