Aktuel og kommende udstilling

Næste udstilling:

FERNISERING

torsdag 17. november kl. 19.00

Der er Åben Udstilling de følgende dage kl. 14 - 17:

lørdag d. 19. november

søndag d. 20. november

lørdag d. 26. november

søndag d. 27. november

lørdag d. 3. december

søndag d. 4. december

ALLE ER VELKOMNE

Omtale af udstilling nedenunder:

Kunstforeningen Trehøje har igen en spændende udstilling.

Hanna Brage Michelsen, Brande udstiller:

- malerier

- tegninger

Johannes Kristensen, Vildbjerg udstiller:

- glaskunst

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hanna Brage Michelsen,

Brande

- malerier

- tegninger

Hanna Brage Michelsen

- kunstner

Hanna Brage Michelsen

hannabragemichelsen@yahoo.dk

Om Hanna Brage Michelsen

Født i Aarhus 1957.

Jeg har altid været kreativ tænkende, har været visuel og iderig i min tilgang til at løse de udfordringer, jeg har stået overfor.
Jeg har gået på Rudolf Steiner skolen, hvor det musiske og kreativiteten var i højsæde.
Jer er uddannet pædagog, hvor jeg efter endt uddannelse, valgte at arbejde indenfor specialområdet. Her opdagede jeg hvordan, det at
tegne og male kunne være omdrejningspunktet for nogle svære samtaler. Dette fik mig til at uddanne mig som kunstterapeut.
Jeg har i mange år arbejdet indenfor psykiatrien som kunstterapeut, og da jeg er af den overbevisning, at være god til noget styrker selvtilliden, startede jeg et Kunstakademi på Social Psykiatrisk Center Syd. Her
lærte jeg de unge mennesker op fra bunden med farvelære og forskellige teknikker, arrangerede udstillinge mm.
Gennem de sidste 10 år har min kreativitet for alvor fået lov at blomstre.
Jeg har fået bygget mit eget atelier op, og jeg  arbejder i dag med tegning og maling.

Privat er jeg gift, har to drenge, og 6 børnebørn.

Jeg er gået på efterløn januar 2022.
Min største passion, udover at arbejde med tegning og maleriet er, mine islandske heste. Vores ture i naturen bliver brugt til at lade op og samle
inspiration.
Ligeledes elsker jeg at rejse og møde andre kulturer. Også her samler jeg inspiration.
Mine tegninger er ofte baseret på de dyr, jeg har mødt på mine ture, både i
Danmark og udlandet. Mine malerier fortæller ofte en historie om mennesket og hvad der evt. ligger bag facaden. Det er her op til beskueren at finde deres egen historie.

Venlig hilsen Hanna Brage Michelsen

Johannes Kristensen,

Vildbjerg

- glaskunst

- kunstner

nygade4@outlook.dk

Om Johannes Kristensen:

Jeg har arbejdet med glas i 14 år. Først glasfusing og senere tefany. Jeg har undervist på Aktivitetscenter Ågården i 11 år og på det seneste også på Fuglsangsø centret.

Herhjemme har jeg et lille værksted med egen ovn. Ved siden af bliver der også lidt tid til granit arbejde og lidt hygge med jernkunst.

Kunstforeningen Trehøje

Burgårdsvej 8, 7480, Vildbjerg        kontakt@kunstforeningen-trehoje.dk